EK voetbal 2021

Live EK voetbal 2021 kijken bij café Tramzicht.

Vanaf zaterdag 26 juni 2021 is het weer mogelijk om bij het café voetbal te kijken. Tijdens de wedstrijd van het Nederlands elftal op zondag 27 juni 2021 kan dit op 2 manieren.

  • Op het terras met geldende maatregelen.
  • In het café zonder geldende maatregelen.

Het is niet mogelijk om vooraf te reserveren wij werken uitsluitend met reserveringen aan de deur dus vol is vol.

Tijdens deze wedstrijd zal onze eet kaart aangepast zijn! Hierbij moet u denken aan friet en snacks.

Op het terras met geldende maatregelen:

Wanneer je aankomt bij het café zul je merken dat er 2 ingangen zijn naast elkaar. De bekende entree is de entree voor het terras. Wanneer u kiest voor het terras zult u zich aan de geldende regels moeten houden zoals 1,5 meter afstand houden en blijven zitten op de aan u aangewezen plek. U zult op het terras bediend worden maar kunt niet naar binnen in het café. Voor deze gelegenheid zijn er sanitaire voorzieningen geplaatst op het terras.

In het café zonder geldende maatregelen:

Wanneer je het EK wilt beleven zonder geldende maatregelen dan meld jij je bij de nieuwe tijdelijke entree voor het café. Wanneer je aan de voorwaarden voldoet om zonder maatregelen het café in te komen kan je ouderwets genieten van een voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal. Inloop om de wedstrijd te bekijken in het café is vanaf 16:30.
Je kunt op 2 manieren toegang verkrijgen om de wedstrijd te bekijken zonder maatregelen:
  • Testbewijs
    Dit is een ‘Testen-Voor-Toegang’-test. Deze moet je zelf inplannen, maximaal 40 uur voor het begin van de wedstrijd. Deze test is gratis en de uitslag ontvang je binnen een uur. Een afspraak en alle informatie is te vinden op https://www.testenvoortoegang.org. Bent je negatief getest? Vul dan de ophaalcode van de negatieve testuitslag in op de CoronaCheck-app of op CoronaCheck.nl. Of klik op de link in de e-mail die je van de testlocatie krijgt.
  • Vaccinatiebewijs
    Volledige coronavaccinatie. Met een  vaccin dat door het Europees Medicijn Agentschap (EMA) is goedgekeurd (EMA.nl). Ga naar de CoronaCheck-app of de website CoronaCheck.nl en log in met je DigiD. Je vaccinatiegegevens wordt automatisch opgehaald bij het RIVM (als je daar toestemming voor hebt gegeven), GGD of het ziekenhuis. De gegevens worden daarna automatisch geüpload in de CoronaCheck-app of de website CoronaCheck.nl.

Belangrijk is dat je bij de entree van het café de CoronaCheck-app kunt laten zien met daarin een Testbewijs of Vaccinatiebewijs, of een geprinte versie met de QR code bij je hebt. En je moet een geldig legitimatie bewijs bij je hebben om de gegevens met de CoronaCheck-app te kunnen controleren.

Meer informatie: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs/coronabewijs-voor-evenementen