Uitgaan

Café Tramzicht is de plek in Domburg waar je een leuk avondje kan stappen. Ons team staat altijd klaar om er samen met jullie een feestje van te maken!

Houd onze agenda goed in de gaten er zijn regelmatig evenementen. Voor sommige evenementen is het noodzakelijk om tickets te kopen.

Komt u samen met een gezelschap iets vieren tijdens een avondje stappen zoals bijv. Verjaardag, trouwdag of vrijgezellenfeest en mocht u hiervoor speciale wensen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Op stap tijdens CORONA:

Op dit moment is het niet toegestaan voor de horeca om te werken met testen voor toegang. Hierdoor is het niet mogelijk om “ouwerwets” te stappen. Wel kan je bij ons met je gezelschap gezellig zitten op het terras of in het café volgens de geldende corona maatregelen. Om toch een beetje het op stap gevoel te geven zorgen we wel voor lekkere muziek en overheerlijke cocktails!

Wij hopen vanaf 14 augustus weer een beetje meer te mogen doen houd onze social media kanalen in de gaten om niks van onze evenementen te missen.

Het is niet mogelijk om te reserveren!